Mads

Vi er sku’ blevet foreviget!

By 2. februar 2015 No Comments

I december måned fik vi Madsen klædt pænt på og slæbt med til fotograf. En del af planen var julegaver og julekort, men også at få taget et godt billede af os alle tre.

Igennem min uddannelse og arbejde har jeg efterhånden et godt kendskab til fotografering, redigering og tryk, hvilket betyder at mine krav er høje. Ikke sagt at andre er ligeglade, men jeg ved bare hvad jeg vil have og jeg nægter at betale for et nogenlunde resultat – især ved en fotograf som tager 1300kr KUN for fotograferingen!

Marianne fra min mødregruppe havde fået fotograferet sin dreng hos en fotograf i Nørresundby som har fotostudie i privaten, til en billig pris, og billederne var rigtig gode. Så vi fik bestilt en tid (vel og mærke efter at jeg havde spurgt ind til kvalitet af tryk og fleksibilitet fra hendes side). Nu er det sådan at jeg slet, slet ikke er til de standard familiebilleder hvor man sidder opsat trip-trap-træsko og smiler når fotografen siger appelsiiiiiiin. Jeg vil gerne at billeder skal være utraditionelle, naturlige og fanger “øjeblikket”.

Nogle af de billeder jeg er helt vilde med af Fam. Buus Simonsen 🙂

Og jeg må erkende, at jeg er rigtig tilfreds med det resultat vi er endt ud med! OG SÅ HAR DET KUN KOSTET OS 300KR!!!!!! (At få taget billederne – trykken af dem er en anden snak, men det er bare dyrt). Jeg synes vi har fået nogle unikke og sjove billeder af Madsen og af os alle tre, så jeg er meget glad og kan kun anbefale andre at bruge Sanne.

En meget kompetent fotograf, der er med på det hele og tager det hele med et smil! OG hun har selv investeret i en lækker printer, så hun selv kan kontrollere farver og kvalitet på de billeder hun fremkalder – jeg er fan! 🙂

Find mere her.

Det var dog ikke alle billederne der var lige gode 😉

Leave a Reply