MadMadsMums

Tirsdag, P-tærter og aaaaalt for mange ‘to-do’ ting

By 28. oktober 2014 No Comments

Pyyyyha, kender i den der med, at man går hjemme på barsel og folk altid har en forventning om, at man bare går derhjemme og laver ingenting? – bevares, de dage har jeg da også haft nogle af (og med “laver ingenting” mener jeg, alt hvad der har med Madsen at gøre, samtidig med at ‘The Kardashians’ kører i tv’et), men i dag var bestemt ikke en af dem…

Jeg var så heldig at fylde 25 i slut september, og dem der kender mig godt ved, at jeg ikke holder mig tilbage med at fejre det. Så på fredag samler jeg omkring 25 mennesker i vores lejlighed til dessert-spisning og hvad vi ellers kan finde på af festlige indslag. Jeg er dessert-menneske med stort D, jeg ville til hver en tid bytte en saftig engelsk bøf ud med lækker hjemmelavet daim-is! Så derfor skal jeg have lave desserter og kager af en anden verden… Der skal ikke være én der tager herfra og siger “jojo, det var da okay, men der kunne godt have været lidt mere at vælge imellem”.

Så dagen i dag er gået med handlen, dikke-dikken og gåtur med Madsen, græskar udskæring, bagning af Nutella cookies og forsøg med hjemmelavede P-tærter. Og hvor må jeg da lige sende en anbefaling ud til alle der har smag for skum, peanuts og chokolade! Og nemme lækkerier (dog skal der advares mod, at det er noget af det mest klistrede stads jeg har arbejdet med i et køkken til dato – det overgår skummen i hjemmelavede flødeboller!).

Så simpelt er det:

Ta’ en pose skumfiduser, fyld i en skål og smid i mikroovnen i ca. 3 min til de er helt bløde. Bland peanuts i skummen inden den stivner for meget. Smør massen ud på et skærebræt (ikke bagepapir, det vil du aldrig få af p-tærten igen), så massen er ca. 1 cm tyk, og sæt det i fryseren. Smelt noget kogeschokolade over vandbad, pensl toppen af massen og i fryseren igen. Vrid massen fri fra skærebrættet, pensl bagsiden af massen og kom den i fryseren en sidste gang, inden den kan skæres ud i passende stykker 🙂

Go’ fornøjelse og godnat 🙂

Leave a Reply