HverdagMads

Pyyyyh… Troede jeg havde glemt mit login!

By 8. marts 2015 No Comments

… Lige for tiden, er det der står højest på min ønskeliste, at få flere timer i døgnet.

Herhjemme forsvinder dagene bare en efter en. Jeg har helt vildt travlt på jobbet, februar og marts er de to måneder hvor vi skal deltage på flest messer, så der er bare run på med at få klargjort alt det materiale! Sidste fredag var jeg nød til at skrive til en af mine kollegaer i USA, at jeg altså havde en middagsaftale med nogle veninder, men ville være hjemme igen omkring kl. 23 og at jeg ville være tilgængelig ved computeren igen… Materialerne blev afleveret kl. 00.15 natten til lørdag og har i denne uge pyntet på en messe i USA. Hvad gør man ikke for at nå en deadline? 🙂

Jeg er glad for at være kommet i gang på jobbet igen og indtil videre fungerer aftalen med de to dage i Sønderjylland og en dag hjemme fint (at jeg for tiden arbejder mere end de 3 dage, er en anden sag). Det med at have en overnatning ude en gang om ugen går også okay. Jeg kan bruge de to dage på at koncentrere mig om arbejde og nyde en søvn uden pludselige opvågninger + jeg oven i hatten ikke behøver at bekymre mig om Mads, fordi jeg ved at han er i gode hænder hos sin far. OG hvis der endelig skulle blive noget, så kan jeg bare starte bilen og køre hjem.

Vi har også været ramt at noget sygdom (primært Madsen der har været ramt). Siden Mads startede i dagpleje d. 9 februar har han været ved lægen 2 gange og en enkelt gang hos ørelægen. Heldigvis har der ikke været noget nogle af gangene, vi håber det forsætter sådan 🙂 Men ja, man kan godt mærke at det tager hårdt på de små at starte i institution. Hvis jeg havde vidst bedre, så havde jeg taget en måned længere barsel til at få kørt Madsen ind i dagplejen og uden problem kunne beholde ham hjemme når han var vag.

Jeg er så ærgelig over at jeg ikke har haft mere tid til at blogge, for jeg har så mange gode ting jeg gerne vil dele. Men det kommer! Og jeg glæder mig til at vise jer det!! 🙂

I får lige nogle billeder fra de sidste 3 uger.

Godnat derude 🙂

1. Madsen og mig tager en tiltrængt slapper på sofaen – 2. En meget træt dreng hentet fra legestue med dagplejen! – 3. Mads og mormor der pjatter ved spisebordet – 4. Biograftur med min dejlige veninde, Julie, hvor den stod på Fifty Shades of Grey – 5. Noah og Madsen. Vi besøgte Malene og Noah i Frederikshavn. Noah er født dagen før Mads, så det var sjovt at se de to ballademagere. Det var også hyggeligt at se Malene, som jeg ikke har set siden vi gik ud af 9. klasse 🙂 – 6. Blekage lavet til min venindes babyshower – 7., 8. og 9. Er billeder fra en dejlig tur i Randers Regnskov, sammen med et skønt vennepar!

1. Billedet fra min kollegas nybyggede hus, som har udsigt ud over vandet i Rinkenæs ved Gråsten. Jeg tror ikke jeg har set et nybygget hus, som jeg nogensinde har været så misundelig på. Det er simplethen bare SÅ lækkert!! – 2. Et selfie af Madsen og hans farmor, som vi havde besøg af i weekenden. – 3. Lørdag formiddag var jeg på shopping med min veninde og hendes lækre dreng, som bare charmede sig igennem hele Aalborg Storcenter uden det mindste tegn på brok. Skønne dreng! – 4. Her er Madsen med en tur i IKEA, han hyggede sig vældigt 😀 – 5. I dag havde vi besøg af min far og bonusmor. Det er længe siden vi har set dem. Synes jeg kunne mærke på dem at de har savnet den bette trold! – 6. og sidste billede i dette indlæg OG DET VILDESTE!!! Denne store knægt har taget sine første små forsigtige skridt!!! Det er bare så vildt, han bliver 10 mdr. i morgen og han har allerede tænkt sig at begynde at gå. Pyha, jeg kan slet ikke følge med!  

Leave a Reply