DIY projekterMadsMøbler

Nyt liv og look til Stokke! DIY af Tripp Trapp højstol…

By 16. november 2014 No Comments

Jeg håber i nyder søndagen! Vejret indbyder i hvertfald til hygge og stearinlys.

Jeg lovede jo et nyt gør-det-selv indlæg. Da Madsen kom til verden var vi så heldige at få to brugte Tripp Trapp højstole foræret af Thiesens onkel (Tak Henrik!). Begge stole er i farven bøg – det er de ikke længere 🙂 Som jeg skrev i mit forrige gør-det-selv indlæg, har jeg leget en hel del med træbejdse og det skulle også prøves af på en Tripp trapp stol og her er resultet. Jeg er meget tilfreds! 🙂

Synes i ikke den er flot? 🙂 Fremgangsmåden er den samme som med skrivebordet, som i kan læse her.

Her er et billede af den ene Stokke stol som er blevet slebet ned, og den anden som endnu ikke er. Jeg startede med at slibe med et meget grov sandpapir (P40) og derefter med et mere fint sandpapir (P80). Derefter har stolen fået 2 gange bejdse (træbejdsen kan i læse mere om i dette indlæg), og derefter 2 gange møbellak. Bejdse og lak er købt hos Flügger. Den fine pude (som er vandafvisende(!), er fra Stokke og købt i Salling).

Så er det bare at komme i gang. Den anden Stokke stol bliver meget anderledes, jeg mangler lige det sidste før i får den at se 🙂

Forsat god søndag!

Leave a Reply