HverdagMads

Ingen alkohol og tømmermænd men ondt i maven!

By 18. januar 2015 No Comments

Vi har lige haft vores anden nat uden Madsen siden han kom til verden i Maj. I går spiste og festede vi sammen med en flok gode venner og var efterfølgende inde og danse i Jomfru Ane Gade. Jeg elsker når vi har de friaftner hvor mig og Mathias får lov at være kærester og Madsen hygger sig sammen med sine bedsteforældre! Og i går var ingen undtagelse, det var virkelig en sjov aften.

Et emne der blev bragt meget på banen var, at jeg ikke ville drikke mig hammerfuld. Da jeg blev gravid nød jeg virkelig, at ingen stillede spørgsmål når man sagde, at man ikke kunne drikke fordi man ventede barn. Nu er barnet født og nu er det ikke længere “okay” at sige nej tak til alkohol. Det er ikke fordi, at jeg har noget imod alkohol eller ikke kan styre det, men jeg har virkelig ikke behovet og det er som om, at det ikke helt er accepteret. Man bliver hurtigt stemplet som kedelig fordi man siger nej tak og jeg forstår det virkelig ikke!?

Jeg er ikke typen der bare sidder og ser muggen ud, mens resten af selskabet begynder at blive mere og mere festlige. Det er heller ikke fordi, at jeg siger nej tak til at tage med i byen og jeg siger da slet ikke nej tak til at danse hele natten! Alligevel har man lidt et indtryk af, at det ikke er accepteret… Og nu ved jeg godt at selskabet i går bestemt ikke er nogle der dømmer mig, bare fordi jeg siger nej tak, men alligevel bliver jeg flere gange spurgt hvorfor og om ikke det er kedeligt.

Jeg drak da også et par glas asti, men jeg drikker det jeg synes smager godt og når alt kommer til alt, så er der ikke ret meget alkohol jeg finder særlig lækkert, og som jeg virkelig nyder at drikke. Rødvin er da okay, men bestemt ikke sådan at jeg tænker “i aften skal vi lige have et par glas rødvin til aftensmaden”. Hvidvin er lidt det samme – dog har jeg drukket mig for fuld i Liebfraumilch på karton lidt for mange gange. Øl siger mig heller ikke vildt meget og shots, mokai og cult shaker har jeg fået nok af i mit liv! Så hvis endelig jeg skal drikke alkohol, så nyder jeg et sødt glas asti, en god strawberry daiquiri, mojito eller en god vodka med tranebær juice. Og det er jo ikke ligefrem det der slår hårdest – eller er det billigste at drikke i byen…

Og hvor er det altså fantastisk at kan køre hjem efter en bytur og sove i sin egen seng og være fri for hovedpinen næste dag. Her skal det så også huskes på, at hvis både mig og Mathias drikker os en kæp i øret, så er der ingen der kan køre efter Mads og der er ingen der har overskud til ham pga. tømmermænd… Så jeg nyder at være på toppen i dag 🙂

Når alt det så er sagt, så går jeg rundt med en konstant ondt i maven for tiden… Der er lige præcis 14 dage til at det hedder den 1. Februar og min barsel er officielt slut!! Det betyder tilbage på arbejde og Mads skal starte i dagpleje!!

Jeg fatter ikke hvor de 9 måneder er blevet af! Jeg synes jeg har været enormt god til at nyde min barsel, men hold op hvor er det gået stærkt… Og nu skal min dejlige lille baby til at starte i dagpleje! Pyha… Vi havde opstartsmøde med dagplejemoren og en pædagog i torsdags, det gik rigtig fint, jeg tror det er en skøn dagplejemor vi har fået til Madsen. Plus jeg også er nødt til at indse, at Mads er så aktiv efterhånden, at jeg ikke kan blive ved med at aktivere ham og han vil få stor fornøjelse af de andre børn. Men det giver mig helt ondt i maven at det er så tæt på nu! Heldigvis har jeg fået en god aftale med min arbejdsgiver… Men det kan jeg fortælle om i et andet indlæg 🙂

Jeg håber i har en dejlig søndag, uden slemme tømmermænd 😉 Møjn!

Leave a Reply