HverdagMads

Faste planer… A’hva’for’noed?

By 17. februar 2015 No Comments

Her kommer lige et kort indlæg fra mig med min røv solidt plantet i en dejlig varm stol i Sønderjylland.

Jeps, jeg har første tur syd på med overnatning uden min familie. Jeg kørte til Sønderborg, i går efter aftensmad og kommer retur til Aalborg i morgen sidst på eftermiddagen.

Egentlig var det planen at jeg skulle have kørt mandag morgen og været retur i eftermiddags, men Madsen har været syg hen over weekenden med feber. Så eftersom han kun ville sove en time af gangen natten til mandag, blev jeg hjemme mandag og slæbte Madsen med til lægen om eftermiddagen.

Feberen er heldigvis gået i sig selv igen, han havde dog lidt røde øre, så han skal en tur til ørelæge d. 2 marts. Vi krydser fingre for der ikke er noget! Heldigvis er Madsen stadigvæk i et godt humør selvom han er skidt tilpas.

Men jeg skal da lige love for, at vi er blevet introduceret til den utilregnelige hverdag med syge småbørn… Hurra for planer der kan ændres!

Nu vil jeg læne mig tilbage og lade op til arbejde, køretur og myssen på mine to drenger i morgen 🙂

Mojn!

Leave a Reply