HverdagIkke kategoriseretMadsMathiasMor

En god nyhed(!!) og lidt om overskud eller manglen på samme..

By 3. december 2014 No Comments

Det er nu en HEL uge siden at jeg sidst lavede et indlæg på bloggen… Og det irriterer mig helt vildt! Jeg er den type menneske som altid har mange jern i ilden – og også for mange. Jeg havde en veninde der for noget tid siden sagde til mig, at hun ikke fattede hvor jeg fik alt det overskud fra og jeg kunne ikke lade være med at spørge mig selv om det egentlig var en kompliment.

Det er som om, at vi efter at have boet i Sønderjylland i 3 år, skal indhente alt det vi gik glip af. Det er ikke fordi jeg er utilfreds med alt det vi render rundt til, vi kunne jo bare sige nej (og så alligevel… det gør man jo bare heller ikke ret tit), men jeg er skræmt over at der nu er mindre end 2 måneder til at jeg så småt skal starte op på arbejde igen, Madsen er knap 7 måneder og det er allerede jul igen. Jeg er simpelthen bange for at jeg glemmer at nyde det hele nok, kender i det?

Den sidste måneds tid har været vanvittig, vi har rendt rundt til 117 ting. Jeg plejer at følge flere blogs hver dag og læse alle de nye indlæg, men de sidste 14 dage har jeg ikke læst et eneste. Jeg kan få helt stress over at vide, at hvis jeg åbner min Blog lovin’ app, så vil der være så mange ulæste opslag at jeg ikke kan “bladre” så langt tilbage. Og jeg har ikke engang kunne finde tid til selv at blogge… Den sidste uge har stået på besøg af flere vennehold på forskellige tidspunkter (flere på samme dag også), julefrokost i Sønderborg, fødselsdag i Aars, fødselsdag hjemme for Thiesen, babysvømning, hygge med mødregruppen, besøg hos vores forældre, jule tamtam med Thiesens arbejde og for lige at toppe isdesserten, så har Madsen også været syg for første gang (der er tænder på vej)… Får i ikke bare stress af at læse det?

MEN, MEN, MEN, nu skal det hele heller ikke gå op i sølle brok fra min side, for vi har det godt og vi har verdens mest lækre lille dreng som bare tager det hele med et kæmpe smil. OG SÅ ER DER BARE SKET NOGET HELT VILDT GODT! Thiesen har været så heldig at have fået fuldtidsjob fra 1. Januar 2015!! Han har været på deltid ved en virksomhed i Aalborg siden April og har nu været så heldig at have fået fuldtidsjob hos et stort firma i Aalborg. Han er helt oppe at køre over det (det er vi allesammen!), og jeg kan virkelige mærke på ham, at det her er lige hvad han søgte. Jeg er så glad på Thiesens vegne, han er en vanvittigt dygtig grafiker og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de ikke kommer til at fortryde, at det var ham de valgte at ansætte!

1. Se lige de øjne <3 – 2. Super billede af Madsen og mig selv – 3. Madsen og søde tante Maria til babysvømning – 4. Vores fine juletræ – 5. Mads og hans søde ven Mathias – 6. Norske klejner og varm kakao hos Hune Bageri – 7. Mads og Mikkel, legekammerat fra mødregruppen – 8. Tapas på Café Pingvin i Aalborg, MUMS! – 9. Madsen med øllebrød i hele smasken 🙂 

Og nu vil de dejlige ting ingen ende tage – mig og Thiesen har nemlig haft vores første kæresteaften siden vi blev forældre. Vi har fået Madsen passet hos farmor og farfar, imens vi har skraldgrinet til Christian Fuhlendorff’s “For at gøre en kort historie lang” på Skråen og spist virkelig lækker tapas på Pingvin i Aalborg.

Livet er skønt, man skal bare huske at stoppe op og trække vejret dybt og nyde det hele! 🙂

Jeg håber i nyder December og kan følge med på kalenderlyset! 🙂

Leave a Reply